En bit på väg...

Nu har ladis haft träning igen och alla lagmedlemmar närvarande den här gången :) Vi har lyckats bra med vår uppställning och vårt lag har aldrig varit bättre. Vi har som vanligt hur kul som helst när vi tränar och flams blandas med allvar hela tiden. Innan vi tränade så hade vi som vanligt fika denna gång bestående av kladdkaka,bullar,korv,jordgubbar och vattenmelon (jag vet mycket men det har varit värre haha) När alla var klara satte vi igång med träningen. Mer kan jag tyvärr inte avslöja topsecret ni vet ;) Men en sak kan jag säga vi kommer vara taggade till tusen ;) 
// Sara 

16 lag i år

Hejhopp!!!

Vi kom med till Lag-SM!!! :D Från början skulle bara 12 lag fått vara med, det var 16 st lag som vart med på uttagningar och visat intresse till Lag-SM., men då det var lite missförstånd mm tog de med alla de 16 lagen. :) Och det var ju roligt! Det blir dock tuffare motstånd, men esch, det är bara skoj. Så nu är vi super taggade!
Bara det blir bättre väder i år... (förra året spöregnade det i 3 dagar...) fast jag tycker att det inte kan bli sämre väder och jag såg att de i artikeln i Islandshästen lovade solsken så vi får hoppas på det!


Mer om Lag-SM och de andra lagen kan ni se på SIF´s hemsida http://www.icelandichorse.se/.



//Ellinor






När ni loggar in..

Hej tänkte bara sanbbt informera er om en sak.

När ni nu loggar in på bloggen så kommer det finnas två bloggar, den ena
är bara för att testa deigner på, tar bort den snart :)

Hoppas även att ni hade det kul på träningen och att ni har fått
fram ett grymt bra pogram. Jag kunde inte vara med för jag har en stor tävling
fredag,lördag och söndag. Ha det bra

kraaam /Linda :)

Träning :P

Tjoho!

Idag hade vi lag-show träning igen. Och idag började vi träna in showen ordentligt. Det är så roligt när en idé verkligen kommer igång och blir något bra. Nu gäller det att vi verkligen övar så att vi får en ordentlig "grund", känns som om vi verkligen kommer kunna jobba med den här showen och få den helt super bra!

I veckan fick alla i laget också reda på vilka grenar vi kommer att få rida, så nu är träingen igång ordentligt!


//Ellinor

RSS 2.0